Voorwaarden en Condities

ALGEMEEN

Wij volgen de wet van persoonlijke bescherming op levenssfeer. Wanneer u, als privépersoon, uw persoonlijke gegevens invoert, aanvaardt u ook dat wij deze informatie opslaan en gebruiken binnen ons bedrijf, zodat wij onze verplichtingen tegenover u kunnen nakomen. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens overeenkomstig de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en u kunt informatie verkrijgen over deze gegevens en ze laten verwijderen, wanneer u dat wenst. 

BESTELLING

Om bij ons te kunnen winkelen, moet u 18 jaar of ouder zijn. Geen nicotineproducten onder de leeftijd van 18. Alle valse bestellingen worden opgespoord en gerapporteerd aan de autoriteiten, en als we financiële schade hebben geleden zullen we een schadevergoeding eisen.

DOUANEKOSTEN EN HEFFINGEN

Wat betreft douane voorschriften en regels van binnenkomst voor het land dat je wilt bestellen, kunnen we je bij NicoPillow niet helpen zonder te verwijzen naar de regels van jouw land die je het makkelijkst kunt vinden op de douane kant van elk land. Eventuele kosten, zoals douanerechten en belastingen, zullen worden betaald door de ontvanger in uw eigen land, en ook hier heeft u als klant uw eigen verantwoordelijkheid. NicoPillow wijst alle verantwoordelijkheid van de hand voor het oplossen of opsturen van vervangende goederen indien de goederen in beslag zijn genomen door de douane. Daarom is het de klant/koper die aansprakelijk is voor het betalen van belastingen en douanerechten en om een oogje te houden op eventuele regels met betrekking tot dit in uw land volgens hun regelgeving.

ONTHOUD DAT DEZE PRODUCTEN GEHEEL VRIJ VAN TABAK ZIJN EN NIET VERGELEKEN MOGEN WORDEN MET SNUS!

BETALING EN LEVERING

Wanneer u artikelen in de winkelwagen heeft geplaatst en naar de kassa gaat, kunt u uw land en een betaalmethode selecteren, waarna de verzend- en BTW-kosten automatisch worden berekend. Wij zullen uw bestellingen binnen de 24 uur verzenden (op werkdagen). Dit kan soms veranderen om redenen buiten onze controle. 

Indien u een ander, gelijkwaardig product wenst te bestellen, dient dit als een nieuwe bestelling te worden beschouwd. Als u een artikel wilt annuleren vanwege vertragingen in de levering, is dit mogelijk totdat het artikel is uitgevoerd, d.w.z. de factuur of vrachtafhandeling is aangemaakt. Gedeeltelijke leveringen worden alleen op uw verzoek uitgevoerd en brengen voor u extra verzendkosten met zich mee.

Wanneer u uw bestelling doet, wordt bij de kassa aangegeven welke bezorgmethode van toepassing is. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het adres dat u bij de aankoop hebt opgegeven correct is.

BETALING MET MOLLIE/STRIPE

Voor uw gemak bieden wij u de mogelijkheid om te betalen bij levering, met een kredietkaart via Mollie, of via extra betaalmogelijkheden zoals Bancontact en iDeal via Stripe en Mollie. Betalen is gemakkelijk en 100% veilig met alle aangeboden opties.

NIET OPGEHAALD PAKKET

Het is uw verantwoordelijkheid om de zending op de plaats van aflevering af te rekenen binnen de in uw mail aangegeven tijd. NicoPillow vervangt geen pakketten die niet zijn afgehaald of ontvangen. Wij betalen geen geld terug voor niet afgehaalde pakketten. 

ANNULERING

De annulering is pas geldig nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. U kunt uw bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de bestelling is uitgevoerd. 

RECHT OP TERUGGAVE

Als u een beschadigd of verkeerde product hebt ontvangen, moet u ons dat zo spoedig mogelijk laten weten en wel binnen 10 dagen nadat u zending is aangekomen.

Het beschadigde of onjuist verzonden artikel moet worden teruggestuurd in dezelfde verpakking en met dezelfde transporteur als waarin het werd ontvangen, samen met een gedetailleerde beschrijving van de fout.

In een dergelijk geval dient u contact met ons op te nemen via returns@nicopillow.eu.

Als wij niet binnen een redelijke termijn een nieuw artikel naar u kunnen verzenden, betalen wij u de retourzending terug, evenals wat u hebt betaald voor het beschadigde of onjuist verzonden artikel.

MISPRINTS 

Wij behouden ons het recht voor om eventuele drukfouten, evenals fouten in de informatie en specificaties betreffende producten en diensten die in ons assortiment zijn opgenomen, te voorkomen.

FORCE MAJEURE

Beide partijen zullen van de nakoming van deze overeenkomst worden ontheven, indien de nakoming ervan wordt verhinderd of wezenlijk onmogelijk wordt gemaakt door omstandigheden die buiten hun macht liggen of die redelijkerwijs niet konden worden voorzien. De volgende en soortgelijke omstandigheden vormen redenen voor ontheffing, mits zij de nakoming van de overeenkomst belemmeren of verergeren: brandramp, oorlog, mobilisatie, opvordering, verbeurdverklaring, deviezenbeperkingen, gemeenschappelijke schaarste van goederen, tekort aan vervoermiddelen, staking, uitsluiting, stroomuitval, tekorten aan rijmiddelen, en door onderaannemer veroorzaakte fouten of vertragingen wegens omstandigheid, genoemd in dit lid, of andere omstandigheid, die partijen onmogelijk konden beheersen, die de nakoming van partijen zodanig verhindert of verergert, dat deze niet anders dan tegen onredelijk hoge kosten zou kunnen geschieden.